-80% PÅ ALLA PRODUKTER + FRI FRAKT FRÅN 919 Kr

Lämna tillbaka

Artikel 1: Ångerrätt / återvändande

Du har en period på 14 dagar från mottagandet av dina produkter för att utöva din ångerrätt utan att behöva motivera skäl eller betala en påföljd.

Vid utövande av ångerrätten återbetalas endast priset för den eller de produkter som köpts och fraktkostnaderna. Returkostnader som återstår på din bekostnad.

Eventuell återbetalning kommer att göras på de betalningsmedel som används under köpet.

Produktreturer måste göras i sitt ursprungliga skick och fullständigt (förpackning, tillbehör, instruktioner ...) så att de kan återförsäljas i nytt skick och åtföljas av en kopia av inköpsfakturan.
Leveransen av en retur måste göras av kunden, vi rekommenderar att du skickar ditt paket med spårning och levereras mot signatur.
Du är ansvarig för förlust av ditt paket innan det anländer till våra lager.

Om du vill göra en retur eftersom du känner att din produkt är defekt, efter bekräftelse av kundservice via bilder, får du en full återbetalning.

För att bekräfta returnering av dina produkter och få returadressen, vänligen kontakta vår kundtjänst via e-post på följande adress:

contact@1001extensions.se

VARNING:
Se till att kontakta kundservice innan du returnerar en produkt till oss.

 

Artikel 2: Garanti- och kundservice

Vi garanterar de produkter som säljs genom standardbyte med samma nya produkt under en period av 12 månader. Vissa produkter har också tillverkarens garanti. Garantin kommer att anges på produktbladet. Om det inte anges finns det ingen tillverkares garanti.
Varje återlämnande av produkten med garanti måste vara föremål för vårt tidigare avtal. För detta ändamål måste du kontakta vår kundtjänst via e-post på följande adress:

contact@1001extensions.se

Beredningstiden för kundservice kan variera från 2 till 30 arbetsdagar beroende på produkten (endast tid för information). Returkostnader är ditt ansvar.

Observera: Varje produkt som returneras i dåligt skick, används eller utan originalemballage kommer inte att återbetalas. Produkten måste tas emot i nytt skick av vårt lager.

Sök