-80% PÅ ALLA PRODUKTER + FRI FRAKT FRÅN 919 Kr

Lämna tillbaka

Artikel 1: Retur

Av hygieniska skäl, vänligen förstå att vi inte accepterar retur av använda produkter. En retur anses endast berättigad om villkoren och instruktionerna för eftermarknadsservice är uppfyllda. I vilket fall som helst, vänligen kontakta kundtjänst först via e-post.

Villkor att respektera:

1- Skicka för förlängningar och förpackningar
HYGIENETIKETT FÅR INTE RIVAS ELLER TAAS AV.

Paketet som innehåller tilläggen måste vara intakt. Håret måste vara i originalskick. De får inte ha packats upp, borstats eller ens slitits. Kragen måste sitta på plats.

2 -Lukt

Hår måste vara luktfritt. Närvaron av en parfym, behandling eller schampolukt gör att produkten inte kan returneras och/eller bytas.

3 - Sändning
Sändning bör endast göras efter validering av returvillkoren med teknisk support. Returkostnader är kundens ansvar. Eventuell förlust av paketet innan det anländer till våra lager kommer att vara ditt ansvar.

Kontakta kundtjänst innan du skickar din retur: 

contact@1001extensions.se

Om du vill göra en retur på grund av att du tror att din produkt är defekt, efter bekräftelse från kundtjänst via foton, får du full återbetalning.

Vid mottagandet av returen kommer återbetalningen att göras av ekonomiavdelningen inom 20 arbetsdagar.

  • För betalning med kreditkort kommer återbetalningen att krediteras till det bankkonto som är kopplat till det.
  • För betalning med Paypal kommer återbetalningen att krediteras till det Paypal-konto som användes vid tidpunkten för beställningen.

Artikel 2: Garanti och service efter försäljning

Vi garanterar produkter som säljs genom standardbyte med samma nya produkt under en period av 12 månader. Vissa produkter har även tillverkargaranti. Varaktigheten av denna garanti kommer att anges på produktbladet. Om detta inte anges finns det ingen tillverkargaranti.

All retur av produkten under garantin måste vara föremål för vårt förhandsavtal. För detta ändamål måste du kontakta vår kundtjänst via e-post på följande adress: contact@1001extensions.se
bearbetning av en efterförsäljning tjänsten kan variera från 2 till 30 arbetsdagar beroende på produkt (deadline ges som en indikation). Returkostnader är ditt ansvar.

Varning: Alla produkter som returneras i dåligt skick, använda eller utan originalförpackning kommer inte att återbetalas, produkten måste tas emot i nyskick av våra tjänster.

Sök