FRI FRAKT FRÅN 919 Kr

Leverans

Av alla våra paket skickas inom 24/48 timmar från våra lager tranne il fine settimana. Leveranstiden från det datumet är då 3 till 8 arbetsdagar. Vi erbjuder också förlust-och flygförsäkring för att skydda din beställning under transport. Våra produkter skickas i bubbelkuvert eller överskyddade kartonger för optimalt skydd under transport.  

Leverans sker till den adress du angav för oss vid beställningen. Leveranstider varierar beroende på vilken transportör du har valt och anges under arbetsdagar  från våra lager eller från vår leverantör, för leverans till USA eller Europa. Beställningen skickas efter att fullständig betalning av beställningsbeloppet gjorts. Denna tidsfrist ges endast för information. I vilket fall som helst, i händelse av en försenad leverans på mer än 21 dagar har du möjlighet att avbryta din beställning inom 60 arbetsdagar.

Leveranstiden kan ibland vara mer än 3 veckor i mycket sällsynta fall, detta beror på den globala hälsokris som vi för närvarande lever och / eller från misslyckanden från transportörerna under rutten mellan länderna, vi är inte i något fall ansvariga för leveransförseningar som är transportörernas fel.


Kunden är skyldig att ha en postlåda som överensstämmer med poststandard bärande kundens namn och i gott stängningsskick. 1001extensions kommer inte att hållas ansvarigt för eventuella stölder som inträffar i mottagarens brevlåda. Om paketet returneras till oss efter ett fel eller försummelse från din sida (fel i adress, inget namn på brevlådan, att du inte hämtat ut paketet på posten, ...), kostnaden för att returnera produkterna står på din bekostnad. Vi vill påpeka att dessa kostnader måste betalas innan omsändning..
Vid leverans av en produkt som inte överensstämmer med din beställning, vänligen kontakta vår kundtjänst på följande adress:

contact@1001extensions.se

I dessa fall kommer vi att byta ut produkten. Produkten måste returneras komplett och i sitt ursprungliga skick, och förpackningen får inte ha öppnats. Returkostnader kommer att återbetalas mot uppvisat kvitto.

VARNING:
Se till att kontakta kundservice innan du returnerar en produkt till oss

 

 

.

Sök