-80% PÅ ALLA PRODUKTER + FRI FRAKT FRÅN 919 Kr

Leverans

Av alla våra paket skickas inom 24/48 timmar från våra lager. Leveranstiden från det datumet är då 3 till 5 arbetsdagar. Vi erbjuder också förlust-och flygförsäkring för att skydda din beställning under transport. Våra produkter skickas i bubbelkuvert eller överskyddade kartonger för optimalt skydd under transport.  

Leverans sker till den adress du angav för oss vid beställningen. Leveranstider varierar beroende på vilken transportör du har valt och anges under arbetsdagar  från våra lager eller från vår leverantör, för leverans till USA eller Europa. Beställningen skickas efter att fullständig betalning av beställningsbeloppet gjorts. Denna tidsfrist ges endast för information. I vilket fall som helst, i händelse av en försenad leverans på mer än 21 dagar har du möjlighet att avbryta din beställning inom 60 arbetsdagar.

Leveranstiden kan ibland vara mer än 3 veckor i mycket sällsynta fall, detta beror på den globala hälsokris som vi för närvarande lever och / eller från misslyckanden från transportörerna under rutten mellan länderna, vi är inte i något fall ansvariga för leveransförseningar som är transportörernas fel.


Om paketet returneras till oss som ett resultat av ett fel eller försumlighet från din sida (adressfel, inget namn på brevlådan, det faktum att du inte gick för att hämta paketet på postkontoret , ...) kommer kostnaderna för att returnering av produkterna att vara på din bekostnad. Vi vill påpeka att dessa kostnader måste betalas innan  ny beställning läggs.

Vid leverans av en produkt som inte överensstämmer med din beställning, vänligen kontakta vår kundtjänst på följande adress:

contact@1001extensions.se

I dessa fall kommer vi att byta ut produkten. Produkten måste returneras komplett och i sitt ursprungliga skick, och förpackningen får inte ha öppnats. Returkostnader kommer att återbetalas mot uppvisat kvitto.

VARNING:
Se till att kontakta kundservice innan du returnerar en produkt till oss

 

 

.

Sök