-80% PÅ ALLA PRODUKTER + FRI FRAKT FRÅN 919 Kr

Leverans

Leverans alla våra paket skickas inom 24 timmar från våra lager, leveranstiden från det datumet är då 3 till 5 arbetsdagar. Vi erbjuder också förlust och flygförsäkring för att garantera din beställning under transport. Våra produkter skickas i bubbelkuvert eller överskyddade kartonger för optimalt skydd under transport. För eventuella frågor angående leverans av våra produkter kontakta oss


Leverans sker till den adress du angav för oss vid beställning. Leveranstider varierar beroende på vilken transportör du väljer. Leveranstiden anges i arbetsdagar, från våra lokaler eller från vår leverantör, för leverans till USA eller Europa. Startordningen ges efter fullständigt mottagande av mängden av din beställning. Denna tidsfrist skall endast meddelas i informationssyfte. I vilket fall som helst, vid försening om du skickar mer än 21 dagar har du möjlighet att avbryta din beställning inom 60 arbetsdagar.
Leveranstiden kan ibland vara mer än 3 veckor i mycket sällsynta fall, detta beror på fel på transportörerna under transporten mellan länder, vi är inte ansvariga för leveransförseningar vars fel ligger hos transportörerna.

Om paketet returneras till oss som ett resultat av ett fel eller försumlighet från din sida (adressfel, inget namn på brevlådan, det faktum att du inte hämtade paketet på postkontoret ...kostnaderna för re-leverans produkterna kommer att vara på din bekostnad. Vi vill specificera att sådana avgifter måste betalas före omleverans.

Vid leverans av en produkt som inte överensstämmer med din beställning, vänligen kontakta vår kundtjänst på följande adress:

contact@1001extensions.se

I det här fallet fortsätter vi att byta ut produkten. Produkten måste returneras komplett och i sitt ursprungliga skick. Returkostnaderna kommer att återbetalas vid presentationen av kupongen.

UPPMÄRKSAMHET :
Vänligen kontakta kundtjänst innan du returnerar en produkt till oss.

Sök