-80% PÅ ALLA PRODUKTER + FRI FRAKT FRÅN 919 Kr

Politik privacy

Policy modell integritet

Inledning

Innan utvecklingen av nya kommunikationsverktyg, det är nödvändigt att ta särskild hänsyn till skyddet av den personliga integriteten. Det är därför vi är fast beslutna att respektera integriteten av personlig information som vi samlar in.


Insamling av personlig information

Vi samlar in följande information :

Namn,
förnamn
Adress
postnummer
e-Postadress
telefon Nummer / telefax

Den personliga information som vi samlar in, samlas in genom blanketter och genom den interaktivitet som upprättas mellan dig och vår hemsida. Vi använder också, som anges i följande avsnitt, kan cookies och/eller loggar för att samla in information om dig.


Former och interaktivitet:

Din personliga information samlas in genom form, nämligen: -

anmälningsblankett webbplats
för Form
Vi använder den insamlade informationen för följande ändamål :

för att Spåra
Information / pr Erbjuder
Din information samlas också in genom interaktivitet som kan upprättas mellan dig och vår hemsida och detta på följande sätt:

Vi använder den insamlade informationen för följande ändamål :
Korrespondens
Information eller för erbjudanden


Delning av personlig information


Vi säljer inte personuppgifter samlas in. Men, som vi ibland dela sådan information med tredje part i följande skäl :

konsumenternas Profil -
Utförandet av ordern
Reklam
Om du inte vill att dina personuppgifter lämnas ut till tredje part, är det möjligt att motsätta sig vid tiden för insamling, eller vid någon tidpunkt därefter, som diskuteras i följande avsnitt.


Rätt motstånd och uttag


Vi är hängivna att erbjuda dig rätt motstånd och uttag när det gäller din personliga information.
Rätt motstånd definieras som möjligheten för användare att vägra att deras personliga information användas för vissa ändamål som nämns under samlingen.
Ångerrätten är definierat som den möjlighet som erbjuds till användare att begära att deras personliga information inte längre visas, till exempel, i en e-postlista.
För att utöva dessa rättigheter kan du :
kontakta oss via post :

HORA INTERNATIONAL LIMITED

ROOM 06, 13 A/F, SOUTH TOWER, WORLD FINANCE CENTRE HARBOUR CITY, 17 CANTON ROAD TST, KL, HK

Eller via kontaktformuläret på sajten,


Rätt till tillgång


Vi är fast beslutna att erkänna rätten att få tillgång till och rättelse av uppgifter till berörda personer som önskar ta del av, ändra eller ta bort information om dem.
Utövandet av denna rätt skall ske :
Per post till den adress :

HORA INTERNATIONAL LIMITED

ROOM 06, 13 A/F, SOUTH TOWER, WORLD FINANCE CENTRE HARBOUR CITY, 17 CANTON ROAD TST, KL, HK

Eller via kontaktformuläret på sajten
delen av webbplatsen : https://www.1001extensions.se


Säkerheten


för Den personliga information som vi samlar in lagras i en säker miljö. De personer som arbetar för oss är skyldiga att respektera sekretessen för din information.
För att garantera säkerheten för din personliga information, kan vi använda följande åtgärder :

SSL (Secure Sockets Layer)
access Management - auktoriserad person
övervakning Programvara network
Backup dator
och Utveckling av digitala certifikat
Användarnamn / lösenord
Brandvägg (firewall)


Vi åtar oss att upprätthålla en hög grad av sekretess genom att integrera den senaste tekniska innovationer för att säkerställa sekretessen för dina transaktioner. Men, som ingen mekanism som ger maximal säkerhet, ett element av risk är alltid närvarande när du använder Internet för att överföra personlig information.


Etikett


Våra åtaganden till integritet uppfyller kraven i följande program :


den Lagstiftning


Vi har åtagit sig att följa de bestämmelser som fastställts inom ramen för KINA, Hong Kong Lag

Villkor och allmän marknadsföring text: Vi använder en plattform för att skicka sms, som är föremål för följande villkor. Genom att välja vår SMS-marknadsföring och anmälningar, samtycker du till dessa villkor. Genom att ange ditt telefonnummer i lådan och initierar ett köp, registrera dig för en prenumeration via vår orderblankett, eller en nyckel ord, du samtycker att vi kan skicka dig meddelanden via SMS (för din beställning, inklusive påminnelser korg övergiven) och marknadsföring erbjudanden genom att sms: a. Du bekräftar att samtycke inte är ett villkor för köpet. Ditt telefonnummer, ditt namn och ditt köp kommer att dela informationen med våra SMS-plattform "SMSBump Inc., ett företag av den europeiska Unionen med ett kontor i Sofia, Bulgarien, som är EU. Dessa uppgifter kommer att användas för att skicka meddelanden till riktad marknadsföring. När du skickar sms, ditt telefonnummer kommer att finnas för att en operatör av SMS-leverans. Om du vill avregistrera dig från att ta emot SMS-meddelanden och aviseringar via SMS, svara med STOPP för att något meddelande mobil skickas från oss eller använd länken för att säga att vi som du i en av våra budskap. Du förstår och accepterar att andra metoder för avlägsnande, såsom användning av ord och / eller ansökningar till alternativa, kommer inte betraktas som ett rimligt sätt att dra sig tillbaka. Meddelande och data priser kan gälla. Vid eventuella frågor, vänligen skicka "HJÄLPA" till det nummer som du har tagit emot meddelanden. Du kan också kontakta oss för mer information. Om du vill avregistrera sig, vänligen följ proceduren ovan

 

Sök