FRI FRAKT FRÅN 919 Kr

Politik privacy

Intigritetspolicy

Inledning

Innan utveckling av nya kommunikationsverktyg, är det nödvändigt att ta särskild hänsyn till skydd personlig integritet. Därför är vi fast beslutna att respektera integriteten av den personlig information som vi samlar in.

Insamling av personlig information

Vi samlar in följande information :

Namn,
Förnamn
Adress
Postnummer
E-Postadress
Telefon Nummer / telefax

Den personliga information som vi samlar in, samlas in genom blanketter och genom interaktivitet mellan dig och vår hemsida. Vi använder också, som anges i följande avsnitt, cookies och/eller loggar för att samla in information om dig.

Formulär och interaktivitet:

Din personliga information samlas in genom form, så som: -
Anmälningsblankett webbplats
Förformulär 
Vi använder den insamlade informationen till följande ändamål :

För att spåra
Information / pr Erbjuder
Din information som samlats också in genom interaktivitet  mellan dig och vår hemsida och  på följande sätt:

Vi använder den insamlade informationen till följande ändamål :
Korrespondens
Information eller för erbjudanden


Delning av personlig information


Vi säljer inte personuppgifter samlas in, men, som samlats sådan information med tredje part av följande skäl :

Konsumenternas Profil -
Utförandet av ordern
Reklam
Om du inte vill att dina personuppgifter lämnas ut till tredje part, är det möjligt att motsätta sig detta vid tidpunkten för insamling, eller vid någon tidpunkt därefter som diskuteras i följande avsnitt.


Rätt att neka och utdrag av personlig information


Vi är hängivna att erbjuda dig rätten att neka insamling samt utdrag av din personliga information.
Rätten att neka definieras av möjligheten att användare kan vägra att deras personliga information används för vissa ändamål som nämns under insamlingen.
Ångerrätten är definierad som den möjlighet som erbjuds till användare att begära att deras personliga information inte längre visas, till exempel, i en e-postlista.
För att utöva dessa rättigheter kan du :
Kontakta oss via post :

HORA INTERNATIONAL LIMITED

ROOM 06, 13 A/F, SOUTH TOWER, WORLD FINANCE CENTRE HARBOUR CITY, 17 CANTON ROAD TST, KL, HK

Eller via kontaktformuläret på sajten,


Rätt till tillgång


Vi är fast beslutna att tillgodose rätten att få tillgång till och rättelse av uppgifter till berörda personer som önskar ta del av, ändra eller ta bort information om dem.
Utövandet av denna rätt skall ske :
Per post till denna adress :

HORA INTERNATIONAL LIMITED

ROOM 06, 13 A/F, SOUTH TOWER, WORLD FINANCE CENTRE HARBOUR CITY, 17 CANTON ROAD TST, KL, HK

Eller via kontaktformuläret på sajten : https://www.1001extensions.se


Säkerheten


För Den personliga information som vi samlar in lagras i en säker miljö. De personer som arbetar för oss är skyldiga att respektera sekretessen för din information.
För att garantera säkerheten för din personliga information, använder vi följande åtgärder :

SSL (Secure Sockets Layer)
access Management - auktoriserad person
Övervakningsprogramvara för nätverk
Backupdator
och Utveckling av digitala certifikat
Användarnamn / lösenord
Brandvägg (firewall)


Vi åtar oss att upprätthålla en hög grad av sekretess genom att integrera de senaste tekniska innovationerna för att säkerställa sekretessen för dina transaktioner. Men, eftersom ingen mekanism  ger maximal säkerhet, är en riskfaktor alltid närvarande när du använder Internet för överföring av personlig information.


Etikett


Våra åtaganden till integritet uppfyller kraven i följande program :


Lagstiftning


Vi har åtagit oss att följa de bestämmelser som fastställts inom ramen för KINA, Hong Kong Lag

Villkor och allmän marknadsföring text: Vi använder en plattform för att skicka sms, som är föremål för följande villkor. Genom att välja vår SMS-marknadsföring och anmälningar, samtycker du till dessa villkor. Genom att ange ditt telefonnummer i rutan och initierar ett köp, registrera dig för en prenumeration via vår orderblankett, eller en nyckel ord, samtycker du att vi kan skicka dig meddelanden via SMS (gällande din beställning, inklusive påminnelser om övergiven varukorg) och marknadsföringserbjudanden vis SMS. Du bekräftar att samtycke inte är ett villkor för köpet. Ditt telefonnummer, ditt namn och ditt köp kommer att delas med våra SMS-plattform "SMSBump Inc., ett företag i den europeiska Unionen med kontor i Sofia, Bulgarien. Dessa uppgifter kommer att användas för att skicka meddelanden med riktad marknadsföring. När du skickar sms, kommer ditt telefonnummer  att delas med (will be shared with) operatör av SMS-leverans. Om du vill avregistrera dig från att ta emot SMS-meddelanden och aviseringar via SMS, svara med STOPP för att något mobilmeddelande skickas från oss eller använd länken för att säga att vi som du ett en av våra budskap. Du förstår och accepterar att andra metoder för avregistrering, såsom användning av ord och / eller alternativa ansökningar , inte kommer att betraktas som ett rimligt sätt att avregistrera sig. Meddelande och datapriser kan tillkomma. Vid eventuella frågor, vänligen skicka "HJÄLPA" till det nummer som du har tagit emot meddelanden ifrån. Du kan också kontakta oss för mer information. Om du vill avregistrera dig, vänligen följ proceduren ovan

 

Sök