FRI FRAKT FRÅN 919 Kr

Hemligheterna av en färgning som varar

Visste du att några enkla gester gör din färgning längre ?

 

Väl respektera tidpunkten

Först och främst är det viktigt att observera den läggningstid som anges på produkten. Faktum är att inget värre än att sluta med en intetsägande färg om man har varit för otålig eller sämre, med skadat hår som ett resultat av för lång läggningstid. Detta råd är desto mer giltigt för missfärgning, som vi rekommenderar dig att utföra hos en professionell Frisör.

Tips : När din färg är klar vänta 48 timmar innan du tvättar håret : detta gör det möjligt att avsluta penetrerande väl.

 

Välj lämpliga produkter

För att behålla din nya mane, välj ett speciellt shampoo färgat hår. Det finns också masker som gör att du kan göra din färg sist medan de är djupt närande.

 

Skydda dig mot yttre aggressioner

Precis som hårförlängningar är färgat hår särskilt känsligt för yttre aggressioner: Sol, förorening, klor etc. så tänk på att täcka dem när det är trevligt (till exempel med en liten trendig halsduk) och skölj dem väl ur poolen.

Tips : Applicera skyddande serum utan att skölja i dina längder för att ge dem ett uppsving under dagen.

 

Föredrar kalla duschar

Varmt vatten gör att håret växer snabbare: så föredra varma duschar och avsluta med en stråle med kallt vatten för att dra åt dina naglar. Tänk också på att dela ut schampon: inget behov av att tvätta håret varje dag, en till två tvättar i veckan är tillräckligt gott.

 

Och för att ge dig en vacker slips och färg eller ond effekt utan att gå igenom färgrutan, tänk på löshår. Välj bara dessa i en något annorlunda nyans från din naturliga färg och njut av din nya dröm Mane.

Sök