FRI FRAKT FRÅN 919 Kr

Håll dina tillägg rena längre

Visste du att avstånd mellan schampon hjälper till att bevara ditt hår och hårförlängningar? Här är alla våra tips för att hålla din manen ren längre.

 

Byt till fast schampo

Ekologiskt och ekonomiskt, naturligt fast schampo innehåller i allmänhet produkter som är mindre skadliga för håret än andra kemiska alternativ. Välj det som passar din hårtyp (fin, torr, fet, färgad etc.) för maximal effektivitet.

 

Gör masker med äppeläger

Äkta mirakelläkemedel för håret, äppleägeräger kommer att ge mjukhet och glans till din man. För att använda, späd ut en sked bakpulver i 100 ml vatten och tillsätt sedan 100 ml vinäger. Applicera blandningen på håret, låt stå i tjugo minuter och skölj noggrant. Med det inget mer fett hår!

 

Använd inte vård på rötter

Och ja, en hårmask gäller inte de rötter som den kan tynga. För att undvika oljig håreffekt, fråga din vård endast om dina längder och ändar.

 

Använd citron eterisk olja

Avgiftande, antiseptisk, tonande eller till och med mjukgörande, eterisk eterisk olja har många dygd. För att dra nytta av detta, häll några droppar i schampon och hudvård och applicera dem sedan som vanligt.

Varning applicera aldrig en outspädd eterisk olja på din hud eller hår, du kan bränna dig själv.

 

Ta bort dina tillägg innan du sover

Vissa tillägg, till exempel klipptillägg där det limförlängningar är lätta att sätta på och ta av när som helst. Vi rekommenderar därför att du tar bort dem när du sover eller när du är hemma för att förlänga deras livslängd.

Sök