HÅRKATASTROFERNA DU VILL UNDVIKA ! 2014-11-07

Vill du ändra ditt utseende? Här är våra tips hur du undviker hårkatastrofer!

 

- En radikal förändring av hårfärg: En radikal färgförändring: att färga håret kan vara det perfekta sättet att ändra din look eller piffa till din naturliga färg. Men tänk först och handla sen! Om du vill förbättra din nuvarande färg, då är de bästa alternativen slingor (be din frisör om råd), ombré hair eller en färg som är en eller två nyanser ljusare eller mörkare.

Obs: Var särskilt försiktig när det gäller svart färg.  Den är svår att ta ur och kan göra att din hy ser blek och trött ut. Om den skiljer sig mycket från din naturliga hårfärg, kommer även din egna hårfärg behöva mer frekvent underhåll för att undvika fula hårrötter.

- För mycket förtunning: Att förtunna håret kan vara en bra lösning om man vill bli av med för mycket tjockt hår, men man bör inte överdriva eftersom det kan sluta med en tunn, trådig, "råttsvans"-look. Undvik denna typ av frisyr om du har fint hår. Men om du ändå väljer den, se till att uppklippningen inte börjar för högt upp.

- Överdrivna accessoarer: Rätta accessoarer kan förbättra utseendet på ditt hår och göra din frisyr super snygg ... om de är de rätta, det vill säga! Undvik stora, pråliga accessoarer, och satsa hellre på underdrivna och eleganta delar, särskilt om de används på en frisyr som redan är sofistikerad eller har stor volym.

 - För mycket blekning: Upprepade blekningar är särskilt skadliga för ditt hår eftersom det kan bli sprött och torrt. Om du måste bleka håret ofta (inte mer än en gång i månaden!), gottgör då ditt hår med lite extra kärleksfull omvårdnad och behandla det regelbundet med hårmasker och intensivinpackningar.

 29 KR RABATT PÅ DIN BESTÄLLNING