VÄLJ DINA EXTENSIONS ! 2014-10-29

Tillfälligt eller permanent, hot eller cold fusion – 1001extensions erbjuder en mängd olika förlängningstyper så att du kan välja det som passar dig bäst! Här är några tips som hjälper dig att ta ett beslut:

- Clip-on extensions: Dessa är lika lätt att applicera som att ta bort och spänns fast direkt på dina hårrötter så att du kan ändra ditt utseende för en dag eller längre. Clip-on extensions kan hålla  10-12 månader, beroende på hur mycket du bär dem och hur du tar hand om dem. För att applicera hårförlängningarna, dela upp håret i sektioner genom att göra horisontella benor från nacken. Lyft upp dessa hårsektioner för att fästa hårtränsarna under dem.

 - Nail extensions: Dessa hållbara hårförlängningar (håller 4 till 6 månader, beroende på underhåll) är perfekta för den djärva som vill ha en radikal förändring men samtidigt en naturlig look. Det tar längre tid att applicera dem (mellan en och två timmar) men inga särskilda kunskaper krävs: applicera bara varje slinga nära rötterna, värm keratinfästet med ett speciellt järn, och låt svalna. När deras livslängd är slut, kan hårförlängningarna tas bort med en tång och ett lösningsmedel för keratin.

- Ring extensions: Om du vill ha långvariga resultat och samtidigt hålla möjligheten öppen för att lätt kunna ta bort dina hårförlängningar, då är ring extensions är perfekta för dig. Inget lim eller värm krävs. De fästs med en tång som pressar igen öglorna för att hindra dem från att halka. Samma tång används för att öppna öglorna så att du kan ta bort slingorna lika lätt.

- Weaves: Dessa hårförlängningar fästs genom att sy dem på horisontella flätor. Weaves rekommenderas för afrohår, men kan fästas på alla typer av hår för ett långvariga och naturligt resultat.

-Tape-on extensions: De är lätta och osynliga. Dessa revolutionära hårförlängningar är både lätta att fästa och har ett långvarig resultat! Appliceringen tar ungefär en halvtimme och tekniken är mycket enkel: ta en bred hårsliga, fäst den första förlängningsremsan genom att trycka på tejpen under hårrötterna och fäst sedan den andra förlängningsremsa ovanpå håret (som en "sandwich"). När du har tagit ut dem, kan du också byta ut tejpen på löshåret för att få dem att hålla längre.

För instruktioner om hur du applicerar dina hårförlängningar, se vår video:

https://www.youtube.com/user/1001extensionsus

 29 KR RABATT PÅ DIN BESTÄLLNING