HÅRFÄRGNING : GÖR SLINGOR I DITT HÅR ! 2014-10-08

Sommaren är den perfekta säsongen för göra slingor i håret: solen kommer lyfta fram dem vilket kommer ge ditt hår ett snygg dimensionell effekt. Här är lite tips om slingor som kommer få dig glänsa i sommar!

Välj rätt nyanser:

- Om ditt hår är blont eller guldbrunt: Om du har ljust hår, då sommaren är definitivt din säsong! Kanalisera solskenet och lägg till lite ljus till ditt hår med guld- och platinaslingor. Undvik mörkare nyanser – de kommer bara krocka med din basfärg.

 Tips: Om du vill ljusa upp håret utan att bleka det, prova hårvårdsprodukter som har ljusnande egenskaper, som kamomillschampo, till exempel.
- Om ditt hår är rött eller kastanjebrunt: Om du vill göra ett djärvt statement, välj då extravaganta färger som rött, mahogny och bärnsten för att ge ditt hår en levande glöd i solen.

Tips: För att uppnå vackra röda slingor utan kemikalier, välj hennabaserade produkter.

 

- Om Ditt hår är brunt: Ibland tror vi att mörka toner inte sticker ut, men det är långt ifrån sant. Om ditt hår är brunt kan diskreta slingor i varma toner som choklad eller hasselnöt vara det perfekta valet. Om du funderar på mörkare färger, kan du också välja coola bruna färger som skiftar i lila nyanser, eller varför inte en blåsvart färg.

 

Gör så här:

Om du vill göra slingor i håret hemma men är rädd för den en hårkatastrof, då är en ton-i-ton-färg den perfekta lösningen för dig. Denna typ av hårfärg uppnås genom att lägga till två eller tre olika nyanser, en hårslinga i taget. Resultaten kommer vara mycket diskret men synligt i ljuset, och dessutom kommer denna metod inte att skada ditt hår. Om du är osäker, fråga gärna din frisör om råd!

 29 KR RABATT PÅ DIN BESTÄLLNING