DE VILDASTE HÅRTRENDERNA ! 2014-10-01

Vill du ha en frisyr som är både ovanlig och banbrytande? Kolla då in följande nya stilar som har blivit säsongens hit på catwalken. De låter dig inte gå obemärkt förbi!

 

- Den ovanliga luggen: Denna excentriska karaktär ger en unik och rebellisk stil till din frisyr. Den ganska tunna, mycket korta och ojämna luggen fungerar särskilt bra när du vill lägga till en twist till de annars klassiska raka och långa hårstilarna. Du kan naturligtvis göra det själv med några klipp med saxen, men en frisör kan verkligen få luggens form att smickra ditt ansikte.

 

- Glitterbena: Att skapa en chic och glamorös stil kräver lite tålamod och fingerfärdighet. Börja med att borsta ditt hår och gör en mittbena – eller dela det vid ena sidan om du så önskar. Använd hårspray eller mousse för att släta till håret på båda sidorna om benan. Ta sedan en fin pensel, spraya den med hårspray, doppa den i en kastrull med glitter och dutta den på din bena för att få den att skimra.

Tips: Välj guldglitter för att ge en varm touch till din frisyr. Om ditt hår är ljust eller platinablont, kan du välja silver för att få "isdrottning"-looken!

 

- Hårmönster: Hårmönster är en ny tillfällig färgningsteknik vilket är ritade mönster, ofta djurtryck, på håret. Det fungerar bäst på släta eller platta frisyrer och ger ett utseende som är både chict och slående. Om du är frestad av denna trend kan du se här hur du skapar ett leopardmönster som kommer att se fantastiskt ut till en hårknut eller svans.

https://www.youtube.com/watch?v=tGK-rUOU-AQ

 29 KR RABATT PÅ DIN BESTÄLLNING